Kattentrimsalon Purr & Fur
goed voor kat en vacht!

Een berichtje? Wat leuk!

Wilt u na het bezoek aan mijn kattentrimsalon, of na mijn bezoek aan uw kat een berichtje achterlaten? Dat kan! U kunt hier uw recensie, review, feedback of mening achter laten. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, bel me dan gerust op 06-28195527 (ik kan niet altijd direct opnemen, maar spreekt u een berichtje in, dan bel ik u zo snel mogelijk terug. Een WhatsApp sturen heeft de voorkeur), of stuur me een mailtje op Annette@purr-en-fur.nl
Maar het contactformulier mag ook altijd ingevuld worden. Binnen 24 uur neem ik contact met u op.

 

Gastenboek

46 berichten op 10 pagina's
Helga Beyers
22-01-23 09:39:44
Wat ben ik blij dat onze Nino weer door jou onder handen is genomen… je hebt een gave ! Plots op een paar weken tijd had hij terug veel klitten waar hij het niet toeliet dat wij aan het kammen gingen… bij jou was dat weerom geen probleem… hij was relaxed en liet alles gebeuren … happy Nino, happy baasjes… bedankt Anette voor jou zeer professionele aanpak en de super vriendelijke, gezellige ontvangst … tot snel 🥰
Opmerking:
😸😸 Ik hoor heel vaak dat het thuis niet lukt.... gelukkig in de salon bijna altijd wel. Heerlijk om Nino's vacht te mogen verzorgen! Dus ook happy kattentrimmer😊
Tot de volgende keer!
m Marlena Gommeren
15-01-23 13:46:37
Voor de tweede keer terug geweest met mijn kat Gizmo, merk dat Gizmo op zijn gemak is en tevreden.
Ben zelf ook tevreden met het goede resultaat en de rust die je over brengt naar Gizmo.
Zeker een aanrader.
Nog bedankt voor het leuke cadeautje voor Gizmo zijn verjaardag ,een leuk speeltje met silvervine erin ,hij geniet er volop van.
Tot de volgende keer en een pootje van Gizmo
Opmerking:
Dankjewel! Het is heerlijk om Gizmo's vacht te mogen verzorgen! Heel graag tot ziens😺
B Jaspers
07-12-22 16:05:48
Onze bibi voelt zich altijd als herboren als ze bij jouw salon vandaan komt. Vanaf het begin is het altijd al goed gegaan en voelt zich op het gemak bij jou. Thuis is dit met kammen een ander verhaal.

Bedankt voor jouw rust en professionele aanpak. Het cadeautje was ook erg leuk samen met 5 euro tegoed.
We komen zeker weer langs.

Groet
Pootje van bibi
Opmerking:
Dankjewel! Het was heerlijk om Bibi weer te mogen helpen. Ze deed het echt zo ontzettend goed! En fijn om te horen dat ze zich na het verlossen van de klitten ook weer lekker in haar vel voelt☺. Heel graag tot de volgende keer!
Marjoka Koper
08-09-22 19:22:50
Wat ben ik blij dat je Joop hebt af kunnen helpen van zijn klitten en teveel haar. En ontzettend bedankt dat je Joop zijn eigen tempo liet bepalen. Je hebt het vertrouwen van Joop en mij gewonnen en kom zeker vaker terug bij je.
Opmerking:
Superfijn om te horen!
Ik vond het heerlijk om Joop te kunnen helpen! Het is zo fijn als de kat merkt dat het oké is en zich dan toch zo goed laat helpen. Maar het was voor Joop ook erg fijn dat jij (in zijn favoriete hoodie☺) aanwezig was, dat heeft hem ook zeker geholpen om mij zijn vertrouwen te geven. Ik zie deze lieverd heel graag nog eens terug!
Trees Gelton
06-09-22 11:59:19
Angel is zo blij!Je merkt dat ze kalm is,Niemand heeft zo een geduld met haar gehad dan annette😉.
Dank je wel voor de goede zorg van angel🤗
Opmerking:
Dankjewel! Angel is echt wel een lieverd, ze vindt het alleen geen goed plan om gekamd te worden. Gelukkig is het toch gelukt om die vervelende viltklitten weg te scheren en de rest te kammen!😸
Tonen: 5  10   20

Dank voor uw reactie!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram