Kattentrimsalon Purr & Fur
goed voor kat en vacht!

Een berichtje? Wat leuk!

Wilt u na het bezoek aan mijn kattentrimsalon, of na mijn bezoek aan uw kat een berichtje achterlaten? Dat kan! U kunt hier uw recensie, review, feedback of mening achter laten. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, bel me dan gerust op 06-28195527 (ik kan niet altijd direct opnemen, maar spreekt u een berichtje in, dan bel ik u zo snel mogelijk terug. Een WhatsApp sturen heeft de voorkeur), of stuur me een mailtje op Annette@purr-en-fur.nl
Maar het contactformulier mag ook altijd ingevuld worden. Binnen 24 uur neem ik contact met u op.

 

Gastenboek

23 berichten op 5 pagina's
B Jaspers
15-09-21 23:31:39
Enige tijd geleden voor het eerst onze Bibi langs gebracht voor een trim beurt.
Waar we zelf bang waren dat ze het best eng zou vinden ging het tot onze verbazing super goed 😊 Vakkundig en met zorg is Bibi van haar viltplekjes afgeholpen en Annette is super met haar om gegaan.
Ze vond het wel gezellig en ging nog even op het vensterbankje zitten om mooi naar buiten te kijken.
Kreeg zelfs nog een zakje valeriaan mee🐱 toppie

Annette bedankt en wellicht tot snel!
Opmerking:
Ik heb Bibi graag van die vervelende klitten in haar oksels en liezen afgeholpen. Ze deed het super hè?! Geweldige dame is ze!
Sylvia Jagers
01-09-21 21:22:44
Smeagle de bange Maine Coon moest echt van de vele klitten af. Meteen bij binnenkomst was mijn vertrouwen er in Anette, Smeagle liet alles toe. Doordat er een fijne sfeer was, Anette super lief was voor ons allebei en heel deskundig, er alle tijd genomen werd om Smeagle te laten wennen. Wat zijn we blij dat we gegaan zijn. Dankjewel
Opmerking:
Ik ben zo blij dat ik kattentrimmer ben... ik word er zo blij van als ik bange katjes, tegen de verwachting van hun baasjes in, goed kan helpen. Smeagle deed het echt heel goed. Ik ben gewoon trots op die lieverd.
Heleen Nieuwkerk
12-08-21 13:48:11
Gisteren voor de eerste keer met Noëlle bij Annette geweest.
Annette stond al op ons te wachten, Noelle mocht eerst overal aan snuffelen en aan Annette wennen. Met veel rust en geduld heeft ze Noelle kunnen kammen en ontklitten
Noëlle is een temperamenten tante, dus Annette had haar werk aan Noëlle maar met rustig blijven en een speeltje is het Annette gelukt.
Super bedankt Annette,
Groeten Heleen en Noëlle
Opmerking:
Heel graag gedaan! Ik hou wel van een uitdaging en die kreeg ik met deze pittige dame 😺.
Alba Ghering
10-08-21 11:09:57
Onze poes Jolie had klitten. Bij Annette terecht gekomen waar ik erg blij mee ben. Een lieve vrouw die onze Jolie goed heeft geholpen. Jolie had er helemaal heen zin in en liet dat duidelijk merken. Bang was ze niet maar ze vond het helemaal niets. In delen heeft Annette haar toch klitvrij gekregen.
Dank voor je geduld en hoop dat ze volgende keer minder lelijk doet.
Opmerking:
Jolie is lekker zelfzeker en ze weet precies wat ze wel of niet wil 😺. Gelukkig is het allemaal gelukt. (Ze mag volgende keer gewoon weer lekker 'lelijk' doen hoor, haha)
Elise Seibert
14-07-21 20:33:40
Voor het eerst is Eyota laatst bij jou gekomen om wat klitten en viltstukken te laten verwijderen.
Hij vond het wel eng en liet dat ook horen, maar hij accepteerde het vrij snel en ging zelfs vollop kopjes geven.
Hij accepteerde de behandeling een stuk beter dan ik verwacht had. Bedankt voor de goede zorgen en rust!
Opmerking:
Ahhh, ja... die lieve Eyota. Hij was al van verre te horen, maar gelukkig ontspande hij snel en vond het stiekem toch ook wel lekker, zo'n trimbeurt. Heerlijk om hem zo op de trimtafel te zien hè?😻
Tonen: 5  10   20

Dank voor uw reactie!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info