Kattentrimsalon Purr & Fur
goed voor kat en vacht!

Een berichtje? Wat leuk!

Wilt u na het bezoek aan mijn kattentrimsalon, of na mijn bezoek aan uw kat een berichtje achterlaten? Dat kan! U kunt hier uw recensie, review, feedback of mening achter laten. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, bel me dan gerust op 06-28195527 (ik kan niet altijd direct opnemen, maar spreekt u een berichtje in, dan bel ik u zo snel mogelijk terug. Een WhatsApp sturen heeft de voorkeur), of stuur me een mailtje op Annette@purr-en-fur.nl
Maar het contactformulier mag ook altijd ingevuld worden. Binnen 24 uur neem ik contact met u op.

 

Gastenboek

27 berichten op 6 pagina's
Henny Henny Vonk-Eicker
02-12-21 14:20:20
Ik ben vandaag met mijn Maincoon Cassper bij Anette geweest. In een woord SUPER. Casper is heel moeilijk te kammen op zijn buik maar vond het helemaal niet zo erg. Ik kom zeker terug en vond het ook erg fijn dat ik er bij mocht blijven.
Ik ga deze trimsalon zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden
Opmerking:
Wat fijn dat Casper het zo goed toeliet dat ik de klitten op zijn buik, flanken en broek verwijderde! Het lekkers dat je meegenomen had en het zakje valeriaan dat ik gaf, vond hij fijn! Heerlijk.... zo'n lieve, zachtaardige, spinnende kat!
A G
11-11-21 15:01:44
Beide perzen zijn door Annette kundig verzorgd. De ene is niet makkelijk te trimmen, Annette bleef heel geduldig en lief. Het was ook fijn dat ik erbij mocht blijven.
Opmerking:
Ik ben echt heel blij dat het gelukt is, ondanks de niet zo fijne associatie die ze in het verleden met het kammen en trimmen gekregen hebben. Hopelijk hebben ze nu ervaren dat het ook katvriendelijk kan. Voor Stoffer en Rosie was het ook erg fijn dat je er bij was. Dat hielp echt. Ik ben trots op Stoffer en Rosie!
Familie De Boer
10-11-21 19:37:14
Onze Ragdoll Muffin heeft snel last van vervilte klitten. Helaas houdt ze niet van kammen en trimmen. De ervaring bij Annette was duidelijk minder stressvol dan bij andere adressen. Wij komen zeker terug!
Opmerking:
Muffin is geen fan van een trimbeurt, maar ze heeft het echt heel goed gedaan hoor. En wat fijn om te horen dat het minder stress voor haar opleverde! Volgende keer help ik haar graag weer van haar klitjes af😺
Daisy Dobbelaar
16-10-21 14:05:14
Mijn britse korthaar Ollie heeft vandaag voor het eerst een trimbeurt gehad. Annet heeft dit heel vakkundig en geduldig opgepakt met een prachtig resultaat
Opmerking:
Wat een superlieverd is Ollie. De autorit vond hij al heel spannend, maar wat heeft hij het goed gedaan. Fijn ook dat hij zo goed reageerde op het zakje valeriaan!
B Jaspers
15-09-21 23:31:39
Enige tijd geleden voor het eerst onze Bibi langs gebracht voor een trim beurt.
Waar we zelf bang waren dat ze het best eng zou vinden ging het tot onze verbazing super goed 😊 Vakkundig en met zorg is Bibi van haar viltplekjes afgeholpen en Annette is super met haar om gegaan.
Ze vond het wel gezellig en ging nog even op het vensterbankje zitten om mooi naar buiten te kijken.
Kreeg zelfs nog een zakje valeriaan mee🐱 toppie

Annette bedankt en wellicht tot snel!
Opmerking:
Ik heb Bibi graag van die vervelende klitten in haar oksels en liezen afgeholpen. Ze deed het super hè?! Geweldige dame is ze!
Tonen: 5  10   20

Dank voor uw reactie!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info