Kattentrimsalon Purr & Fur
goed voor kat en vacht!

Een berichtje? Wat leuk!

Wilt u na het bezoek aan mijn website of mijn kattentrimsalon, of na mijn bezoek aan uw kat een berichtje achterlaten? Dat kan! U kunt hier uw feedback, mening of misschien wel een testimonial achter laten. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, bel me dan gerust op 06-28195527 (ik kan niet altijd direct opnemen, maar spreekt u een berichtje in, dan bel ik u zo snel mogelijk terug. Een WhatsApp sturen kan uiteraard ook), of stuur me een mailtje op Annette@purr-en-fur.nl

Gastenboek

14 berichten op 3 pagina's
Lisette Rams
20-05-21 11:06:01
Dankjewel Annette voor het ontklitten/scheren van onze Britse korthaar Bounty. Ondanks dat ze zo bang was, is het toch gelukt. Je bent geduldig en rustig en neemt de tijd. Erg blij mee! Ik merk aan Bounty dat ze nou ook lekkerder in haar vel zit. Tot over 3 maanden!😃
Opmerking:
Het verstopplekje onder de handdoek en jouw hulp deden haar goed! Ondanks dat Bounty het allemaal maar eng vond, deed ze het echt goed. Fijn dat ze nu lekker van haar klitten en viltplekjes af is😺.
Carolien Stoop
01-05-21 21:24:06
Dank je wel voor het ontklitten van onze Teun en Fien. Het ging heel goed voor de eerste keer, Teun was heel bang. Maar dat was al snel voorbij met de heerlijke geurtjes en Fien had er niet echt zin in, maar was snel afgeleid met het lekker bakje voer. Wat een karwei was het. Je hebt veel geduld, respect!
Opmerking:
Wat goed van Teun hè, dat hij tijdens zijn trimbeurt zo veranderde van trillend van angst naar veel meer ontspannen en af en toe zelfs kunnen genieten. En die zelfzekerde Fien die omgekocht kon worden.... heerlijk stel!
Angelique Jaspers
27-04-21 15:35:51
Dankjewel Annette voor het ontklitten van onze Britse langhaar Stoffel. Ondanks dat ze zo bang was, is het je toch gelukt; heel blij mee. Je bent heel geduldig, rustig en neemt echt de tijd. Ook het speelgoedje, de olie en het kattenkruid zakje waren een succes al was dat pas nadat je weg was 😉
Opmerking:
Graag gedaan! Ze zat echt boven haar drempel van opwinding, maar toen ze klaar was, zakte dat gelukkig goed en bleef ze zelfs nog lekker in de buurt zitten. Fijn dat ze het valeriaanzakje en de speelworm uiteindelijk toch wel leuk vond😺
Judith Gijzen
08-04-21 18:40:19
Dank je wel voor het ontklitten van poes Heaven. Dankzij jouw zachtaardige aanpak is het toch gelukt om haar te verlossen van klitten en vilt. En ook al glipte ze er als een Houdini er even tussen uit, je wist haar daarna weer op haar gemak te stellen zodat je verder kon..
Opmerking:
Graag gedaan. Ik heb Heaven graag van haar klitjes en viltplekjes verlost! Hopelijk kan ze haar vacht nu zelf weer goed bijhouden (en zo niet...... dan weet je me te vinden ☺)
Benita Hereijgers
25-02-21 19:30:45
Heel geduldig, wat een werk om Gijs te helpen. Bedankt!
Opmerking:
Die Gijs was zo lief! Hij had er alleen echt geen zin in☺ Gelukkig is het allemaal gelukt!
Tonen: 5  10   20

Dank voor uw reactie!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram