Kattentrimsalon Purr & Fur
goed voor kat en vacht!

Een berichtje? Wat leuk!

Wilt u na het bezoek aan mijn kattentrimsalon, of na mijn bezoek aan uw kat een berichtje achterlaten? Dat kan! U kunt hier uw recensie, review, feedback of mening achter laten. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, bel me dan gerust op 06-28195527 (ik kan niet altijd direct opnemen, maar spreekt u een berichtje in, dan bel ik u zo snel mogelijk terug. Een WhatsApp sturen heeft de voorkeur), of stuur me een mailtje op Annette@purr-en-fur.nl
Maar het contactformulier mag ook altijd ingevuld worden. Binnen 24 uur neem ik contact met u op.

 

Gastenboek

24 berichten op 3 pagina's
Daisy Dobbelaar
16-10-21 14:05:14
Mijn britse korthaar Ollie heeft vandaag voor het eerst een trimbeurt gehad. Annet heeft dit heel vakkundig en geduldig opgepakt met een prachtig resultaat
Opmerking:
Wat een superlieverd is Ollie. De autorit vond hij al heel spannend, maar wat heeft hij het goed gedaan. Fijn ook dat hij zo goed reageerde op het zakje valeriaan!
B Jaspers
15-09-21 23:31:39
Enige tijd geleden voor het eerst onze Bibi langs gebracht voor een trim beurt.
Waar we zelf bang waren dat ze het best eng zou vinden ging het tot onze verbazing super goed 😊 Vakkundig en met zorg is Bibi van haar viltplekjes afgeholpen en Annette is super met haar om gegaan.
Ze vond het wel gezellig en ging nog even op het vensterbankje zitten om mooi naar buiten te kijken.
Kreeg zelfs nog een zakje valeriaan mee🐱 toppie

Annette bedankt en wellicht tot snel!
Opmerking:
Ik heb Bibi graag van die vervelende klitten in haar oksels en liezen afgeholpen. Ze deed het super hè?! Geweldige dame is ze!
Sylvia Jagers
01-09-21 21:22:44
Smeagle de bange Maine Coon moest echt van de vele klitten af. Meteen bij binnenkomst was mijn vertrouwen er in Anette, Smeagle liet alles toe. Doordat er een fijne sfeer was, Anette super lief was voor ons allebei en heel deskundig, er alle tijd genomen werd om Smeagle te laten wennen. Wat zijn we blij dat we gegaan zijn. Dankjewel
Opmerking:
Ik ben zo blij dat ik kattentrimmer ben... ik word er zo blij van als ik bange katjes, tegen de verwachting van hun baasjes in, goed kan helpen. Smeagle deed het echt heel goed. Ik ben gewoon trots op die lieverd.
Heleen Nieuwkerk
12-08-21 13:48:11
Gisteren voor de eerste keer met Noëlle bij Annette geweest.
Annette stond al op ons te wachten, Noelle mocht eerst overal aan snuffelen en aan Annette wennen. Met veel rust en geduld heeft ze Noelle kunnen kammen en ontklitten
Noëlle is een temperamenten tante, dus Annette had haar werk aan Noëlle maar met rustig blijven en een speeltje is het Annette gelukt.
Super bedankt Annette,
Groeten Heleen en Noëlle
Opmerking:
Heel graag gedaan! Ik hou wel van een uitdaging en die kreeg ik met deze pittige dame 😺.
Alba Ghering
10-08-21 11:09:57
Onze poes Jolie had klitten. Bij Annette terecht gekomen waar ik erg blij mee ben. Een lieve vrouw die onze Jolie goed heeft geholpen. Jolie had er helemaal heen zin in en liet dat duidelijk merken. Bang was ze niet maar ze vond het helemaal niets. In delen heeft Annette haar toch klitvrij gekregen.
Dank voor je geduld en hoop dat ze volgende keer minder lelijk doet.
Opmerking:
Jolie is lekker zelfzeker en ze weet precies wat ze wel of niet wil 😺. Gelukkig is het allemaal gelukt. (Ze mag volgende keer gewoon weer lekker 'lelijk' doen hoor, haha)
Elise Seibert
14-07-21 20:33:40
Voor het eerst is Eyota laatst bij jou gekomen om wat klitten en viltstukken te laten verwijderen.
Hij vond het wel eng en liet dat ook horen, maar hij accepteerde het vrij snel en ging zelfs vollop kopjes geven.
Hij accepteerde de behandeling een stuk beter dan ik verwacht had. Bedankt voor de goede zorgen en rust!
Opmerking:
Ahhh, ja... die lieve Eyota. Hij was al van verre te horen, maar gelukkig ontspande hij snel en vond het stiekem toch ook wel lekker, zo'n trimbeurt. Heerlijk om hem zo op de trimtafel te zien hè?😻
Marleen Vriends
08-07-21 20:04:07
Dank je wel voor de trimbeurt bij Noa. Ze was een beetje gestrest maar je was heel geduldig en ze ziet er weer mooi uit. Noa vond het een beetje lang duren denk ik en vond het allemaal erg spannend, dit was haar eerste keer. Ze heeft zich goed gedragen tot het op een gegeven moment te stressvol voor haar werd. Je hebt het goed gedaan Annette, je hebt er geduld en feeling voor. Noa is weer een happy cat 😸
Opmerking:
😺 Happy cats, daar doen we het voor!
Ze had regelmatig even een pauze nodig, maar ze deed het goed hoor!
Paula Kools
08-07-21 19:09:43
Annette is heel lief voor alle poezenmonsters. Ze geeft ze tijd om te wennen, gunt ze de ruimte om alles te onderzoeken en neemt zelf ook de tijd om de kat te leren kennen.
Mijn Maine Coon Elsie had veel klitten en was ook erg vervilt. Dit heeft ze met veel geduld en respect verholpen.
Ik ben heel erg blij met haar en als het weer nodig kom ik graag terug.
Opmerking:
😺
Ook fijn dat ze het zakje valeriaan wel wat vond! Zo leuk om te zien wat het met haar deed!
Mireille Vd starre
01-07-21 18:33:37
Echt top ervaring!
Annette is aan huis gekomen voor mijn angstige kat. Dat was al heel prettig.
Vervolgens is het goed gelukt om Milan van zijn klitten af te helpen. Hij werd op gegeven moment heel ontspannen.
Ben zo blij voor de snelle en goede service.
Hopelijk is het niet weer nodig, maar anders weet ik wie te bellen!
Opmerking:
Dank je wel! Ik vond het erg fijn om hem goed te kunnen helpen en hopelijk kan Milan nu zijn vacht zelf weer goed bijhouden!
Hop
24-06-21 13:50:40
Dank voor de trimbeurt van Snowy. Je hebt de klitten en verviltingsplekjes vakkundig verwijderd. Dit alles in een relaxte setting voor de kat. Tot een volgende keer!
Opmerking:
Ik heb Snowy heel graag van de klitjes afgeholpen. Wat heeft Snowy zich voorbeeldig gedragen! Hopelijk blijven de klitjes voorlopig weg, maar zodra er weer hulp nodig is, help ik weer graag!
Tonen: 5  10   20

Dank voor uw reactie!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info