Kattentrimsalon Purr & Fur
goed voor kat en vacht!

Een berichtje? Wat leuk!

Wilt u na het bezoek aan mijn kattentrimsalon, of na mijn bezoek aan uw kat een berichtje achterlaten? Dat kan! U kunt hier uw recensie, review, feedback of mening achter laten. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, bel me dan gerust op 06-28195527 (ik kan niet altijd direct opnemen, maar spreekt u een berichtje in, dan bel ik u zo snel mogelijk terug. Een WhatsApp sturen heeft de voorkeur), of stuur me een mailtje op Annette@purr-en-fur.nl
Maar het contactformulier mag ook altijd ingevuld worden. Binnen 24 uur neem ik contact met u op.

 

Gastenboek

46 berichten op 3 pagina's
Shatina Karansingh
08-01-22 11:27:30
Top salon 100% een aanrader. Kreeg een rustige kat terug. Dat na een traumatische ervaring. Vilt problemen gelukkig verholpen. Deze mevrouw weet precies wat ze doet. Wij gaan hier zeker blijven.
Opmerking:
Dankjewel! Vito deed het echt supergoed, echt zo'n lieverd en liet alles goed toe. Ik snap niet dat het bij de vorige trimmer zo fout kon gaan. Hopelijk is hij die ervaring snel vergeten.
Henny Henny Vonk-Eicker
02-12-21 14:20:20
Ik ben vandaag met mijn Maincoon Cassper bij Anette geweest. In een woord SUPER. Casper is heel moeilijk te kammen op zijn buik maar vond het helemaal niet zo erg. Ik kom zeker terug en vond het ook erg fijn dat ik er bij mocht blijven.
Ik ga deze trimsalon zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden
Opmerking:
Wat fijn dat Casper het zo goed toeliet dat ik de klitten op zijn buik, flanken en broek verwijderde! Het lekkers dat je meegenomen had en het zakje valeriaan dat ik gaf, vond hij fijn! Heerlijk.... zo'n lieve, zachtaardige, spinnende kat!
A G
11-11-21 15:01:44
Beide perzen zijn door Annette kundig verzorgd. De ene is niet makkelijk te trimmen, Annette bleef heel geduldig en lief. Het was ook fijn dat ik erbij mocht blijven.
Opmerking:
Ik ben echt heel blij dat het gelukt is, ondanks de niet zo fijne associatie die ze in het verleden met het kammen en trimmen gekregen hebben. Hopelijk hebben ze nu ervaren dat het ook katvriendelijk kan. Voor Stoffer en Rosie was het ook erg fijn dat je er bij was. Dat hielp echt. Ik ben trots op Stoffer en Rosie!
Familie De Boer
10-11-21 19:37:14
Onze Ragdoll Muffin heeft snel last van vervilte klitten. Helaas houdt ze niet van kammen en trimmen. De ervaring bij Annette was duidelijk minder stressvol dan bij andere adressen. Wij komen zeker terug!
Opmerking:
Muffin is geen fan van een trimbeurt, maar ze heeft het echt heel goed gedaan hoor. En wat fijn om te horen dat het minder stress voor haar opleverde! Volgende keer help ik haar graag weer van haar klitjes af😺
Daisy Dobbelaar
16-10-21 14:05:14
Mijn britse korthaar Ollie heeft vandaag voor het eerst een trimbeurt gehad. Annet heeft dit heel vakkundig en geduldig opgepakt met een prachtig resultaat
Opmerking:
Wat een superlieverd is Ollie. De autorit vond hij al heel spannend, maar wat heeft hij het goed gedaan. Fijn ook dat hij zo goed reageerde op het zakje valeriaan!
B Jaspers
15-09-21 23:31:39
Enige tijd geleden voor het eerst onze Bibi langs gebracht voor een trim beurt.
Waar we zelf bang waren dat ze het best eng zou vinden ging het tot onze verbazing super goed 😊 Vakkundig en met zorg is Bibi van haar viltplekjes afgeholpen en Annette is super met haar om gegaan.
Ze vond het wel gezellig en ging nog even op het vensterbankje zitten om mooi naar buiten te kijken.
Kreeg zelfs nog een zakje valeriaan mee🐱 toppie

Annette bedankt en wellicht tot snel!
Opmerking:
Ik heb Bibi graag van die vervelende klitten in haar oksels en liezen afgeholpen. Ze deed het super hè?! Geweldige dame is ze!
Sylvia Jagers
01-09-21 21:22:44
Smeagle de bange Maine Coon moest echt van de vele klitten af. Meteen bij binnenkomst was mijn vertrouwen er in Anette, Smeagle liet alles toe. Doordat er een fijne sfeer was, Anette super lief was voor ons allebei en heel deskundig, er alle tijd genomen werd om Smeagle te laten wennen. Wat zijn we blij dat we gegaan zijn. Dankjewel
Opmerking:
Ik ben zo blij dat ik kattentrimmer ben... ik word er zo blij van als ik bange katjes, tegen de verwachting van hun baasjes in, goed kan helpen. Smeagle deed het echt heel goed. Ik ben gewoon trots op die lieverd.
Heleen Nieuwkerk
12-08-21 13:48:11
Gisteren voor de eerste keer met Noëlle bij Annette geweest.
Annette stond al op ons te wachten, Noelle mocht eerst overal aan snuffelen en aan Annette wennen. Met veel rust en geduld heeft ze Noelle kunnen kammen en ontklitten
Noëlle is een temperamenten tante, dus Annette had haar werk aan Noëlle maar met rustig blijven en een speeltje is het Annette gelukt.
Super bedankt Annette,
Groeten Heleen en Noëlle
Opmerking:
Heel graag gedaan! Ik hou wel van een uitdaging en die kreeg ik met deze pittige dame 😺.
Alba Ghering
10-08-21 11:09:57
Onze poes Jolie had klitten. Bij Annette terecht gekomen waar ik erg blij mee ben. Een lieve vrouw die onze Jolie goed heeft geholpen. Jolie had er helemaal heen zin in en liet dat duidelijk merken. Bang was ze niet maar ze vond het helemaal niets. In delen heeft Annette haar toch klitvrij gekregen.
Dank voor je geduld en hoop dat ze volgende keer minder lelijk doet.
Opmerking:
Jolie is lekker zelfzeker en ze weet precies wat ze wel of niet wil 😺. Gelukkig is het allemaal gelukt. (Ze mag volgende keer gewoon weer lekker 'lelijk' doen hoor, haha)
Elise Seibert
14-07-21 20:33:40
Voor het eerst is Eyota laatst bij jou gekomen om wat klitten en viltstukken te laten verwijderen.
Hij vond het wel eng en liet dat ook horen, maar hij accepteerde het vrij snel en ging zelfs vollop kopjes geven.
Hij accepteerde de behandeling een stuk beter dan ik verwacht had. Bedankt voor de goede zorgen en rust!
Opmerking:
Ahhh, ja... die lieve Eyota. Hij was al van verre te horen, maar gelukkig ontspande hij snel en vond het stiekem toch ook wel lekker, zo'n trimbeurt. Heerlijk om hem zo op de trimtafel te zien hè?😻
Marleen Vriends
08-07-21 20:04:07
Dank je wel voor de trimbeurt bij Noa. Ze was een beetje gestrest maar je was heel geduldig en ze ziet er weer mooi uit. Noa vond het een beetje lang duren denk ik en vond het allemaal erg spannend, dit was haar eerste keer. Ze heeft zich goed gedragen tot het op een gegeven moment te stressvol voor haar werd. Je hebt het goed gedaan Annette, je hebt er geduld en feeling voor. Noa is weer een happy cat 😸
Opmerking:
😺 Happy cats, daar doen we het voor!
Ze had regelmatig even een pauze nodig, maar ze deed het goed hoor!
Paula Kools
08-07-21 19:09:43
Annette is heel lief voor alle poezenmonsters. Ze geeft ze tijd om te wennen, gunt ze de ruimte om alles te onderzoeken en neemt zelf ook de tijd om de kat te leren kennen.
Mijn Maine Coon Elsie had veel klitten en was ook erg vervilt. Dit heeft ze met veel geduld en respect verholpen.
Ik ben heel erg blij met haar en als het weer nodig kom ik graag terug.
Opmerking:
😺
Ook fijn dat ze het zakje valeriaan wel wat vond! Zo leuk om te zien wat het met haar deed!
Mireille Vd starre
01-07-21 18:33:37
Echt top ervaring!
Annette is aan huis gekomen voor mijn angstige kat. Dat was al heel prettig.
Vervolgens is het goed gelukt om Milan van zijn klitten af te helpen. Hij werd op gegeven moment heel ontspannen.
Ben zo blij voor de snelle en goede service.
Hopelijk is het niet weer nodig, maar anders weet ik wie te bellen!
Opmerking:
Dank je wel! Ik vond het erg fijn om hem goed te kunnen helpen en hopelijk kan Milan nu zijn vacht zelf weer goed bijhouden!
Hop
24-06-21 13:50:40
Dank voor de trimbeurt van Snowy. Je hebt de klitten en verviltingsplekjes vakkundig verwijderd. Dit alles in een relaxte setting voor de kat. Tot een volgende keer!
Opmerking:
Ik heb Snowy heel graag van de klitjes afgeholpen. Wat heeft Snowy zich voorbeeldig gedragen! Hopelijk blijven de klitjes voorlopig weg, maar zodra er weer hulp nodig is, help ik weer graag!
Lisette Rams
20-05-21 11:06:01
Dankjewel Annette voor het ontklitten/scheren van onze Britse korthaar Bounty. Ondanks dat ze zo bang was, is het toch gelukt. Je bent geduldig en rustig en neemt de tijd. Erg blij mee! Ik merk aan Bounty dat ze nou ook lekkerder in haar vel zit. Tot over 3 maanden!😃
Opmerking:
Het verstopplekje onder de handdoek en jouw hulp deden haar goed! Ondanks dat Bounty het allemaal maar eng vond, deed ze het echt goed. Fijn dat ze nu lekker van haar klitten en viltplekjes af is😺.
Carolien Stoop
01-05-21 21:24:06
Dank je wel voor het ontklitten van onze Teun en Fien. Het ging heel goed voor de eerste keer, Teun was heel bang. Maar dat was al snel voorbij met de heerlijke geurtjes en Fien had er niet echt zin in, maar was snel afgeleid met het lekker bakje voer. Wat een karwei was het. Je hebt veel geduld, respect!
Opmerking:
Wat goed van Teun hè, dat hij tijdens zijn trimbeurt zo veranderde van trillend van angst naar veel meer ontspannen en af en toe zelfs kunnen genieten. En die zelfzekerde Fien die omgekocht kon worden.... heerlijk stel!
Angelique Jaspers
27-04-21 15:35:51
Dankjewel Annette voor het ontklitten van onze Britse langhaar Stoffel. Ondanks dat ze zo bang was, is het je toch gelukt; heel blij mee. Je bent heel geduldig, rustig en neemt echt de tijd. Ook het speelgoedje, de olie en het kattenkruid zakje waren een succes al was dat pas nadat je weg was 😉
Opmerking:
Graag gedaan! Ze zat echt boven haar drempel van opwinding, maar toen ze klaar was, zakte dat gelukkig goed en bleef ze zelfs nog lekker in de buurt zitten. Fijn dat ze het valeriaanzakje en de speelworm uiteindelijk toch wel leuk vond😺
Judith Gijzen
08-04-21 18:40:19
Dank je wel voor het ontklitten van poes Heaven. Dankzij jouw zachtaardige aanpak is het toch gelukt om haar te verlossen van klitten en vilt. En ook al glipte ze er als een Houdini er even tussen uit, je wist haar daarna weer op haar gemak te stellen zodat je verder kon..
Opmerking:
Graag gedaan. Ik heb Heaven graag van haar klitjes en viltplekjes verlost! Hopelijk kan ze haar vacht nu zelf weer goed bijhouden (en zo niet...... dan weet je me te vinden ☺)
Benita Hereijgers
25-02-21 19:30:45
Heel geduldig, wat een werk om Gijs te helpen. Bedankt!
Opmerking:
Die Gijs was zo lief! Hij had er alleen echt geen zin in☺ Gelukkig is het allemaal gelukt!
Charlotte Wagtmans-Verwijs
15-07-20 12:12:07
Bedankt dat je Macho hebt ontdaan van al die klitten. Wat een karwei. Engelengeduld, echt respect!! Groetjes, Charlotte en Macho
Opmerking:
Graag gedaan! Echt een lieverd, die Macho! En stoer dat hij het goed toe liet op de meeste plekken. Wat zal hij opgelucht zijn dat hij van zijn vervilte vacht af is ☺
Tonen: 5  10   20

Dank voor uw reactie!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram