Kattentrimsalon Purr & Fur
goed voor kat en vacht!

 

Welkom bij de kat- en vachtvriendelijke trimsalon van
Annette Gasseling voor deskundig vachtonderhoud en kattengedragsadvies!
 • Kattentrimkeurmerk
 • Alle katten zijn welkom
 • Gedragsadvies 
 • Vachtverzorging in de salon of bij u thuis
 • Katvriendelijk
  (geen dwang)
 • Vachtvriendelijk
 • Alleen katten in mijn salon
 • Zo min mogelijk stress
 • Altijd met tips naar huis
 • Parkeren voor de deur
 • Juiste materialen zijn bij mij te koop
In mijn trimsalon is iedere kat welkomkorthaar of (half)langhaar, ras of geen ras. Kattentrimsalon Purr & Fur is een kat- en vachtvriendelijke trimsalon, waar het belang van uw kat altijd voorop staat. Uiteraard ben ik in het bezit van het kattentrimkeurmerk. Omdat mijn liefde voor katten zeer groot is en ik vind dat iedere kat het verdient om letterlijk en figuurlijk goed in zijn vel te zitten, heb ik naast het beste vachtonderhoud ook kattengedragsadvies in mijn aanbod. 

Voorkom problemen!
Van een vacht vol klitten wordt uw kat niet gelukkig. De pijn die ontstaat door de klitten kan ook van invloed zijn op zijn humeur en gedrag. Een goede verzorging van de vacht is dus belangrijk. Vaak kan een kat zijn vacht zelf goed onderhouden, maar het kan zijn dat het hem soms zelf niet goed lukt. Dan heeft hij af en toe een beetje hulp nodig van een goede en professionele kattentrimmer die op een kat- en vachtvriendelijke manier werkt. 

 Ik help graag! In de salon of bij u, aan huis. In mijn salon komen alleen katten, wordt er voor gezorgd dat de kat zo min mogelijk stress ervaart en krijgt u altijd vachtadvies. 

Wilt u een afspraak maken?
Heeft uw kat last van klitten of vilt? Vindt uw kat het niet fijn om door u gekamd te worden? Heeft uw kat last van stress tijdens het kammen? Of laat uw kat ongewenst gedrag zien? Vul dan het contactformulier in voor het maken van een afspraak. Bellen, WhatsApp of mailen mag natuurlijk ook: 06-28195527,  Annette@purr-en-fur.nl. 

Deskundig en stressvrij
Ik help uw kat heel graag op een deskundige manier en met zo min mogelijk stress aan een klitvrije vacht of gewenst gedrag! Komt u naar de trimsalon, dan is
 parkeren geen probleem; dat kan direct voor de deur! Bij ons op de oprit of, als deze bezet is, vóór onze oprit.

Omdat ik mij continu bijschool, ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste inzichten. Ik werk dus ook alleen met vachtvriendelijke materialen die ook in mijn salon te koop zijn. 

Alle katten (korthaar, halflanghaar of langhaar, ras of geen ras) uit o.a. Bosschenhoofd, Zegge, Oudenbosch, Oud-Gastel, Hoeven, Rucphen, Sprundel, St. Willebrord, Standdaarbuiten, Roosendaal, Etten-Leur, Schijf, Zundert, Bergen op zoom, Wernhout en Breda (kortom regio West-Brabant), maar ook uit Zuid-Holland, zijn welkom voor een goede vachtverzorging met advies voor het onderhoud van de vacht. 

Maak hier direct een afspraak


Waarvoor kunt u bij mij terecht?

Een kat- en vachtvriendelijke, stressvrije behandeling in mijn kattentrimsalon

Een kat- en vachtvriendelijke, stressvrije behandeling bij u thuis

Kattengedragsadvies


 


Kattentrimsalon

Een kattentrimsalon is misschien nog niet zo bekend, maar veel katten hebben baat bij een trimbehandeling.  Bijvoorbeeld als de kat:

 • last heeft van klitten
 • een vieze, vettige vacht heeft
 • zichzelf niet goed kan onderhouden door bijvoorbeeld artrose, overgewicht, stress, gebits-problemen of rasgerelateer-de (lichamelijke) problemen. 

Katvriendelijk en stressvrij

Ik werk op een katvriendelijke manier, wat wil zeggen dat ik angst en stress bij de kat zoveel mogelijk probeer te vermijden, de huid en vacht respecteer en met de kat mee werk en de kat altijd respectvol hanteer.

Hoe het katvriendelijk werken er precies uit ziet, kunt u lezen op de pagina Trimsalon. 

Vachtvriendelijk

De behandeling van de vacht is er altijd op gericht de vacht zoveel mogelijk te sparen: het vachtsparend trimmen. De vacht heeft namelijk belangrijke functies. Volgens nieuwe inzichten is ontwollen of plukken of onnodig scheren er niet bij.  Dit zou nl. niet alleen de vachtgroeicyclus kunnen verstoren, maar ook de kwaliteit van de vacht beïnvloeden.

Hoe het vachtvriendelijk of vachtsparend trimmen werkt, leest u op de pagina Trimsalon .


Kattengedragsadvies
Mijn motto is 'iedere kat een gelukkige kat'. Voor mij was het dan ook vanzelfsprekend om me verder te gaan verdiepen in het gelukkig maken van katten, want naast een gezonde vacht is er nog veel meer nodig! Ik ben ontzettend blij dat ik katteneigenaren kan en mag helpen om ongewenst gedrag bij hun kat te vermijden en blijvend te verhelpen. Ik werk met de kattenmatrix volgens de I ♥ Happy Cats methode. Wat de kattenmatrix inhoudt en welke consulten kattengedrag ik in mijn aanbod heb, leest u op de pagina Gedragsadvies.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info