Kattentrimsalon Purr & Fur
goed voor kat en vacht!

Dit ben ik - Kattentrimmer én kattengedragsadviseur! 

Ik ben Annette Gasseling, getrouwd met Ruud, moeder van 4 zonen én ik ben gek op katten!  Dat laatste is ook de reden waarom we er zelf 9 hebben: 8 Maine Coons en 1 Noorse Boskat. In onze groep heerst gelukkig rust, wat natuurlijk van groot belang is. Mijn motto ‘iedere kat een gelukkige kat’ geldt natuurlijk ook thuis. Dat een kat gelukkig is, is niet vanzelfsprekend. Daar moet je iets voor doen! Ten eerste moet een kat gezond zijn en ruimte krijgen om kat te kunnen zijn, zoals een echte 'Happy Cat'. Dat klinkt natuurlijk heel logisch, maar toch is het niet overal vanzelfsprekend. Ten tweede is een goed onderhouden vacht van belang!

Deze inzichten hebben er toe geleid dat ik me ben gaan specialiseren. Ik wilde alles weten over kattenvachten en kattengedrag. Bij Cats Class heb ik masterclasses en de vakopleiding 'Kattentrimmen in de praktijk' gevolgd! Mede daardoor ben ik nu een professionele en deskundige kattentrimmer die op een kat- en vachtvriendelijke manier trimt. Hoe ik dat doe, vertel ik u uitgebreid op de pagina Trimsalon.

Ik ben inmiddels ook kattengedragsadviseur! De opleiding is afgerond en het keurmerk is aangevraagd. Ik ben ontzettend blij dat ik katteneigenaren, volgens de kattenmatrix, adviezen kan geven bij ongewenst gedrag of om gelukkige katten gewoon nóg gelukkiger te maken. Op de pagina Gedragsadvies vindt u mijn aanbod en meer informatie.

Natuurlijk heb ik meer opleidingen gevolgd en zitten er nog meer in het verschiet! Welke opleidingen ik allemaal al gedaan heb, vindt u bij Opleidingen.

Mijn fysieke trimsalon is helemaal klaar! En wat ben ik er blij mee! In principe zal ik uw kat in mijn trimsalon helpen aan een klitvrije vacht op een katvriendelijke manier, maar ook het trimmen op locatie (bij u thuis) behoort nog tot de mogelijkheden. Kijk bij Tarieven wat de mogelijkheden zijn. 
Alle katten (korthaar, halflanghaar of langhaar, ras of geen ras) uit o.a. Bosschenhoofd, Zegge, Oudenbosch, Oud-Gastel, Hoeven, Rucphen, Sprundel, St. Willebrord, Standdaarbuiten, Roosendaal, Etten-Leur, Schijf, Zundert, Bergen op zoom en Breda (kortom regio West-Brabant), maar ook uit Zuid-Holland, zijn welkom voor een goede vachtverzorging met advies voor het onderhoud van de vacht. 

Wil je meer weten? Bel me gerust op 06-28195527, stuur een WhatsApp of klik op de link om mij een e-mail te sturen
Annette@purr-en-fur.nl


De start is een feit!!!!!!

De palen staan er .....

De fundering 

Nog meer materiaal!


Het begint vorm te krijgen!


Links het schuurtje,
rechts de kattentrimsalon!

Het begint al wat te lijken!

Harde werkers, die mannen van 
Van ZundertDe muren zijn klaar, nog even
wachten totdat de vloer droog isLady Phoofur

Beetlejuice

Lord Blackfur

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram