Kattentrimsalon Purr & Fur
goed voor kat en vacht!

Dit ben ik - Kattentrimmer én kattengedragsadviseur! 

Annette en Sir Mousemunch

Ik ben Annette Gasseling, getrouwd met Ruud, moeder van 4 zonen én ik ben gek op katten!  Het is een beetje uit de hand gelopen: we hebben er 9.... 8 Maine Coons en 1 Noorse Boskat. Gelukkig gaat dat allemaal goed en heerst rust in onze kattengroep. Mijn motto ‘iedere kat een gelukkige kat’ geldt natuurlijk ook thuis. Dat een kat gelukkig is, is niet vanzelfsprekend. Daar moet je iets voor doen. Zo zorgen we er natuurlijk voor dat ze gezond blijven, maar geven we ze ook zoveel mogelijk de ruimte om lekker kat te kunnen zijn, zoals een echte 'Happy Cat' dat graag wil.  En een gezonde, klitvrije vacht draagt ook bij aan hun welzijn. Fijn dat ik hun vachten zelf lekker bij kan houden☺

Gespecialiseerd in kattenvachten en -gedrag
Om niet alleen onze eigen katten gelukkig te maken en te houden, maar het liefst álle katten, ben ik me gaan specialiseren; ik wilde alles weten over kattenvachten en kattengedrag. Bij Cats Class heb ik masterclasses en de vakopleiding 'Kattentrimmen in de praktijk' gevolgd! Mede daardoor ben ik nu een professionele en deskundige kattentrimmer die op een kat- en vachtvriendelijke manier trimt. Hoe ik dat doe, vertel ik u uitgebreid op de pagina Trimsalon.

Ik ben ook kattengedragsadviseur! Ik ben ontzettend blij met het behaalde keurmerk en dat ik katteneigenaren, volgens de kattenmatrix, adviezen kan geven bij ongewenst gedrag of om gelukkige katten gewoon nóg gelukkiger te maken. Op de pagina Gedragsadvies vindt u mijn aanbod en meer informatie.


Natuurlijk heb ik meer opleidingen gevolgd en zitten er nog meer in het verschiet. Welke opleidingen ik allemaal al gedaan heb, vindt u bij Opleidingen.

Mijn trimsalon is lekker compleet en rustig. In principe zal ik uw kat in mijn trimsalon helpen aan een klitvrije vacht op een katvriendelijke manier, maar ook het trimmen op locatie (bij u thuis) is eventueel mogelijk. Kijk bij Tarieven wat precies de mogelijkheden zijn. 

Wilt u meer weten? Bel me gerust op 06-28195527, stuur een WhatsApp, vul het contactformulier in of klik op de link om mij een e-mail te sturen Annette@purr-en-fur.nl


Kattentrimsalon Purr & FurOnze heerlijke kattenbende!

Sir Mousemunch

O'Malley

DiNozzo

McFinn

Mr. Fishnibble

Skye

Lady Phoofur

Beetlejuice

Lord Blackfur

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram