Kattentrimsalon Purr & Fur
goed voor kat en vacht!

Dit ben ik 

Ik ben Annette Gasseling en ik heb een passie! Mijn liefde voor katten is heel groot. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom we er zelf 9 hebben: 8 Maine Coons en 1 Noorse Boskat. In onze groep heerst rust, wat natuurlijk van groot belang is. Mijn motto ‘iedere kat een gelukkige kat’ geldt natuurlijk ook thuis. Dat een kat gelukkig is, is niet vanzelfsprekend. Daar moet je iets voor doen! Ten eerste moet een kat gezond zijn en ruimte krijgen om kat te kunnen zijn. Dat klinkt natuurlijk heel logisch, maar toch is het niet overal vanzelfsprekend. Ten tweede is een goed onderhouden vacht van belang!
Deze inzichten hebben er toe geleid dat ik me ben gaan verdiepen in alles wat met katten en hun vachten te maken heeft. En zo kwam ik er bij om zelf mijn katten (waar nodig) te helpen bij de verzorging van hun vacht. Dit vond ik zo mooi en fijn om te doen, dat ik heb besloten ook andere katten te gaan helpen. Ik ben toen op zoek gegaan naar een goede opleiding 'kattentrimmen' en kwam gelukkig uit bij Wendy Govers-van Thiel van Cats Only. Bij haar heb ik masterclasses en de vakopleiding 'Kattentrimmen in de praktijk' gevolgd! En bij haar heb ik geleerd een professionele en goede kattentrimmer te zijn die op een kat- en vachtvriendelijke manier trimt. Hoe ik dat doe, vertel ik u uitgebreid op de pagina Trimsalon
Natuurlijk heb ik meer opleidingen gevolgd en zitten er nog meer in het verschiet! Welke opleidingen ik allemaal al gedaan heb, vindt u op de pagina Opleidingen.


Nu help ik alleen nog bij de katten thuis, maar zeer binnenkort wordt eindelijk gestart met het verwezenlijken van mijn droom: de bouw van mijn eigen fysieke kattentrimsalon! Het heeft behoorlijk lang geduurd, maar eindelijk is de vergunning rond, is de offerte voor de bouw getekend en is de financiering rond. In de loop van dit jaar staat hij er! Kattentrimsalon Purr & Fur!
Alle katten (korthaar, halflanghaar of langhaar) uit o.a. Bosschenhoofd, Zegge, Oudenbosch, Oud-Gastel, Hoeven, Rucphen, Sprundel, St. Willebrond, Standdaardbuiten, Roosendaal, Etten-Leur, Schijf, Zundert, Bergen op zoom en Breda (kortom regio West-Brabant), maar ook uit Zuid-Holland, zijn welkom voor een goede vachtverzorging met advies voor het onderhoud van de vacht. 

Op dit moment hebben we nog te maken met verscherpte maatregelen door de Coronacrisis en mogen alleen katten in noodsituaties geholpen worden. Denk hierbij aan het welzijn van de kat: bijvoorbeeld een kat met ernstige klitten of zelfs een vervilte vacht, mag gelukkig getrimd worden.


Lady Phoofur

Beetlejuice

Lord Blackfur

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram