Kattentrimsalon Purr & Fur
goed voor kat en vacht!

Tarieven

De trimbehandelingen worden in principe in de salon uitgevoerd, maar ook bij u thuis is mogelijk. Over het algemeen zijn katten makkelijker en sneller te helpen in de salon. Ze krijgen ook echt even de tijd om tot rust te komen na de autorit en mogen in hun eigen tempo uit hun reismandje komen en de salon verkennen. Het trimmen op locatie (bij u thuis) zal bij uitzondering gedaan worden. Hiervoor wordt een toeslag gerekend. Dit heeft te maken met o.a. de reistijd die ik kwijt ben, waarin ik geen andere kat kan inplannen. Komt u naar de salon, dan wil ik u vragen alleen te komen, zonder kinderen of hond, zodat de trimbeurt in alle rust kan plaatsvinden. 

Maak direct een afspraak. Klik hier!Volledige trimbehandeling


Basisbehandeling.........................................................................................................................€ 55,00

Elke volgende kat tijdens dezelfde afspraak..............................................€ 47,50

Wassen en drogen (alleen als de kat helemaal.......................................€ 80,00
klitvrij is en alleen in de salon) ***


In het weekend hanteer ik dezelfde tarieven; er is geen aparte weekend toeslag.

Een volledige trimbehandeling is inclusief het knippen van de nagels (voor mijn veiligheid of omdat de nagels echt te lang zijn en als de kat het toe laat), het eventueel schoonmaken van ogen en oren, het bekijken van het gebit en slijmvliezen, het bepalen van BCS en MCS en het wegen van de kat.

Als blijkt dat uw kat te veel stress ervaart, wordt de behandeling gestaakt. De behandeling zou op een ander moment voortgezet kunnen worden. De behandeling wordt volledig afgerekend op de dag van de afspraak. Op de vervolgafspraak wordt dan niets meer gerekend. 

Als blijkt dat de kat echt helemáál niet behandeld kan worden i.v.m. teveel stress of ernstige agressie, wordt een gereduceerd tarief in rekening gebracht. Het bedrag van € 30,00 is voor de ingeplande tijd, advies en het schoonmaken van de salon.

Toeslagen


Achterstallig onderhoud (vilt scheren) ..........................................................+ €  10,00

Extreem vervilte vachten* ............................................................................................ + € 25,00

Vlooien (ontsmetten van de salon).....................................................................+ €  15,00

Wassen en drogen (in combinatie met een .............................................+ € 37,50
korte trimbehandeling en alleen in de salon)**

Op locatie (bij u thuis) binnen 7 km van Bosschenhoofd.......... + € 15,00

Op locatie (bij u thuis) tussen 7 km en 12 km ......................................... + € 20,00
van Bosschenhoofd

Op locatie verder dan 12 km van Bosschenhoofd?
Neem gerust even contact op.


*Als de kat ernstig vervilt is en niet in 1 behandeling geholpen 
kan worden, wordt er een vervolgafspraak gepland. De totale behandeling (totaal € 80,00) wordt op de dag van afspraak afge-rekend. Op de vervolgafspraak wordt dan niets meer gerekend.

** Wassen wordt alleen gedaan als dat noodzakelijk is (ernstige vervuiling of een ruibehandeling) en de kat dat aan kan. Voor het wassen is het noodzakelijk dat de kat klitvrij is en wordt er zo'n 2 uur extra werk gepland. 


Bel me gerust op 06-28195527 als u meer informatie wilt of een afspraak wilt maken, mail naar Annette@purr-en-fur.nl of klik op de button. Omdat ik telefonisch niet altijd even goed bereikbaar ben, kunt u ook een WhatsApp sturen.


Goed om te weten

Het annuleren van een afspraak kan kosteloos tot en met 48 uur voor de afspraak. Daarna zijn er kosten aan verbonden. Bij het afmelden binnen 24 uur voorafgaand aan de geplande afspraak of niet afmelden, wordt het totale bedrag van € 55,00 in rekening gebracht. Op alle trimbehandelingen zijn de Algemene voorwaarden van Kattentrimkeurmerk van kracht.

 

Maak direct een afspraak. Klik hier! 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info