Kattentrimsalon Purr & Fur
goed voor kat en vacht!

Tarieven

Begin 2021 zal de trimsalon gereed zijn. Tot die tijd zal ik de trimbehandeling bij u thuis uit voeren. Natuurlijk met mondkapje en op gepaste afstand van u, gezien de coronamaatregelen.  Totdat de fysieke trimsalon in gebruik genomen kan worden, wordt er nog geen toeslag 'op locatie' gerekend, behalve een kleine reiskostenvergoeding.  Tot die tijd vraag ik voor locaties buiten Bosschenhoofd een vergoeding van
€ 0,30 per kilometer (heen en terug). 

Corona-update: gezien de nieuwste coronamaatregelen, mogen alleen katten waarbij het welzijn in gedrang komt, getrimd worden. Heeft u een kat met pijnlijke klitten of zelfs vervilting in de vacht, neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken.Volledige trimbehandeling

Basisbehandeling                                                                  

Elke volgende kat tijdens dezelfde afspraak                   

3-maandelijkse behandeling                                                

Beginners actie! 2e afspraak                                 
(als de tweede afspraak binnen 6 maanden valt)  

Wassen en drogen (alleen als de kat helemaal 
klitvrij is en alleen in de salon)   

  

€  55,00

€  47,50

€  50,00

€  35,00

€  65,00**

Toeslagen

Achterstallig onderhoud

Extreem vervilte vachten

Vlooien (ontsmetten van de salon)

Wassen en drogen (in combinatie met een
korte trimbehandeling en alleen in de salon)

Weekend tarief

Op locatie (bij u thuis) binnen 5 km van Bosschenhoofd

Op locatie (bij u thuis) tussen 5 km en 10 km
van Bosschenhoofd 

  

+ €  10,00*

+ €  20,00

+ €  15,00

+ €  25,00**

+ €  15,00

+ €  12,50

+ €  17,50Een volledige trimbehandeling is inclusief het knippen van de nagels, het eventueel schoonmaken van ogen en oren, het bekijken van het gebit en, indien gewenst, het wegen van de kat.

Als blijkt dat uw kat te veel stress ervaart, wordt de behandeling gestaakt. De behandeling zou op een ander moment voortgezet kunnen worden. De behandeling wordt volledig afgerekend op de dag van de afspraak. Op de vervolgafspraak wordt dan niets meer gerekend. 

Als blijkt dat de kat echt helemáál niet behandeld kan worden i.v.m. teveel stress of ernstige agressie, wordt een gereduceerd tarief in rekening gebracht. Het bedrag van € 25,00 is voor de ingeplande tijd, advies en het schoonmaken van de salon.

 * Dit wordt niet berekend bij 3-maandelijkse afspraken.

** Goed om te weten: Wassen wordt alleen gedaan als dat noodzakelijk is (ernstige vervuiling of een ruibehandeling) en de kat dat aan kan. Voor het wassen is het noodzakelijk dat de kat klitvrij is en wordt er zo'n 2 uur extra werk gepland. 


Maak een afspraak!
Goed om te weten

Het annuleren van een afspraak kan kosteloos tot en met 48 uur voor de afspraak. Daarna zijn er kosten aan verbonden. Op alle trimbehandelingen zijn de algemene voorwaarden van de VVTN van kracht. 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram